Körskola i Stockholm

Jakobsbergs trafıkskola, Trafikskola i jakobsberg, trafikskola gathörn
En bild från hörnet. Jakobsbergstrafıkskola, trafikskola gathörn

Jakobsbergstrafikskola – En körskola i Stockholm

Välkommen till Jakobsbergstrafikskola – en trafikskola i Stockholm startades sedan 1968. 85% av våra elever godkända förarprov. våra elever kan ta körlektioner i samma områden där Trafikverket kör sina uppkörningar i Järfälla och Stockholm.

Vi är en professionell och etablerad körskola med lång erfarenhet och massor av kunskap. Vi hjälper dig som ska ta körkort i Stockholm, med bra öppetider och lägen är vi alltid nära dig! I vår körskola tillhandahåller vi allt du behöver för att klara de teoriprov och uppkörning. Vi skapar skräddarsydda paket för våra elever utifrån deras behov och kompetens.

Din körskola i Stockholm

vi strävar efter att ge våra elever den bästa upplevelsen som kan få under utbildningsperioden, vi vet att ta körkort inte är en lätt uppgift, därför har vi skapat utbildningsprogram baserade på den omfattande erfarenhet vi har byggt upp genom åren med våra elever. Vi har tagit fram bästa praxis med hänsyn till läroplanen från Transportstyrelsen. Vårt mål är att du ska vara nöjd med både teorin och körlektionerna och att den ska vara individuellt anpassad efter dina specifika önskemål och förväntningar. Adressen till vår körskola i Stockholm är Sturevägen 3, 177 56 Järfälla.

Körkort Utbildningar

Läs mer om riskutbildning på vår blogg

Intensivkurser

Läs mer om körkort från transportstyrelsen

Boka nya prov i Trafikverket

Att gå till en trafikskola och få sin körkortsutbildning innebär att man får en professionell inlärning. Vi på Jakobsbergs Trafikskola AB – vår körskola i Stockholm – utbildar bara inom behörighet B-körkort.

För oss är anpassbarhet i körkortsutbildning en viktig grund för goda resultat. Vi bemöter alla med förtroende och respekt. Vi tar gemensamt och personligt ansvar för din körkortsutbildning. Vi hjälper dig med att planera din utbildning så att du lär dig det mesta möjliga på kortast möjliga tid.Vi arbetar efter en given undervisningsplan.

Kontakta oss på Jakobsbergs Trafikskola, så kan vi tillsammans kolla på hur just du ska göra för att nå målet med körkortet.