En intensivkurs är det snabbaste sättet att ta körkort på, eftersom du bara fokuserar på körkortsutbildningen, vilket blir mer effektivt och ekonomiskt. Gemensamt för Jakobsbergs Trafikskolas intensivkurser är att kurserna är mycket intensiva med några körlektioner per dag. Parallellt med körlektionerna behöver du läsa teori, det är både online och böcker. Så det kräver att du avsätter mycket och koncentration för att du ska ha möjlighet att klara av kunskapsprov och körprov.

Vi erbjuder tre olika intensivkurser.
Här kort beskrivning kring vad som krävs samt innehållet i våra tre olika intensivkurser där kan du enkelt finna den kursen som passar bäst för just dig.

Första intensivkursen på 4 dagar
Denna kurs är på 4 dagar och det passar bra för dig som har bra körvana, har gjort båda riskutbildningar samt redan bokat kunskapsprov och körprov på Trafikverket. Du vill nå målet snabbt samtidigt vill du förbereda dig väl inför kunskapsprov och körprov (uppkörningen) på Trafikverket. Så vi har ordnat denna kurs för att du ska förbereda dig snabbt. Vi kommer planera kursen på 4 dagar tillsammans med dig.

Kursen innehåller
10 körlektioner
Teori online + Körhäfte

Det kostar 7900 kr

Den andra intensivkursenpå 10 dagar
Denna kurs är på 10 dagar och passar bra för dig som har lite körvana och du har möjlighet att köra hemma intensivt dvs. privat övningskörning under de 10 dagarna.

Kursen innehåller
20 körlektioner
Riskettan
Körkortsbok paket
Teori online
Riskettan
Kursen kostar 18 500 kr

Den tredje intensivkursen på 20 dagar
Denna kurs är på 20 dagar och passar perfekt för dig som är helt nybörjare. Denna kurs innehåller allt du behöver för att ta B-körkort. Vi sköter allting åt dig från A till Ö. Vi bokar sammanhållet förarprov dvs. kunskapsprov och körprov på Trafikverket. Du kommer köra samma bil på uppkörning som du har övningskört med under intensivkursen.

Kursen innehåller
35 körlektioner
Riskettan
Körkortsbok paket
Teori online
Fyra teorilektioner
Risktvåan
Uppvärmning innan uppkörning
Lånebil till uppkörning

Kursen kostar 29 900 kr.